Μέτρα κατά του Covid-19

Αγαπητοί επισκέπτες, Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στην όμορφη Άνδρο,
τηρώντας όλα τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας,
πάντοτε όμως με τη γνώριμη φιλοξενία που μας διακρίνει.

Ενημέρωση για την διαμονή σας στα αρχοντικά ΑΛΘΕΑ.

Διασφαλίζουμε πάντοτε στους επισκέπτες μας προδιαγραφές Υγιεινής και Ασφάλειας άριστης ποιότητας και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έτσι ώστε:

 • Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις από πιστοποιημένη εταιρία ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Καθημερινά γίνεται χρήση ατμοκαθαριστών και επώνυμων πιστοποιημένων προϊόντων απολύμανσης για την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του καταλύματος.
 • Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο για να χρησιμοποιεί τον προστατευτικό εξοπλισμό του, να χειρίζεται σωστά εργαλεία και εγκεκριμένα υλικά, να εφαρμόζει διαδικασίες και πρωτόκολλα, για την καθαριότητα – απολύμανση και διαχείριση των χώρων υποδοχής, των χώρων εσωτερικών και εξωτερικών των κατοικιών- μεζονετών μας.
 • Πραγματοποιείται γρήγορο check in- check out σε εξωτερικό χώρο.
 • Φροντίζουμε να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις για το προσωπικό μας και το ίδιο συστήνουμε για τους πελάτες μας.
 • Παρέχουμε συσκευές απολυμαντικού για τα χέρια σε όλα τα κρίσιμα σημεία του καταλύματος και σε κάθε κατοικία.
 • Για προληπτικούς λόγους υγείας και ασφάλειας ,στα αρχοντικά μας, δεν επιτρέπουμε τις επισκέψεις από μη διαμένοντες.
 • Πολιτική μας ήταν να παρέχεται φροντίδα καθαριότητας δωματίων καθημερινά. Οι νέοι κανονισμοί υπαγορεύουν τον «μη συχνό καθαρισμό δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής, παρά μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη».
  Παρακαλούμε ενημερώστε κατά την άφιξή σας, για τη συχνότητα καθαρισμού που επιθυμείτε.
 • Η ώρα άφιξης είναι 15:00 και η ώρα αναχώρησης 11:00.
 • Αναχώρηση μετά τις 11:00 και έως τις 18:00, γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.
 • Τα κατοικίδια επιτρέπεται να φιλοξενηθούν στο κατάλυμά μας.

Πολιτική ακύρωσης και νέες κρατήσεις

Στο πλαίσιο αυτής της συγκυρίας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας στα αρχοντικά Αλθέα και να σας ενημερώσουμε για την νέα ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων αυτής της περιόδου.

Συγκεκριμένα αν έχετε κάνει ήδη κράτηση έχοντας προκαταβάλει μέρος ή προεξοφλήσει τη διαμονή σας και θέλετε να ακυρώσετε το ταξίδι σας λόγω του COVID-19 (Βεβαίωση νόσησης δική σας ή μέλους της οικογένεια σας απαραίτητη) , μπορείτε ελεύθερα να μας ζητήσετε:

 • Να σας επιστρέψουμε το σύνολο των χρημάτων ή
 • Να παραμείνει η προκαταβολή για μελλοντική κράτηση μέχρι 31/12/2022.

Παρακαλούμε, ενημερώστε στο info@althea-andros.gr για την απόφασή σας και θα σας εξυπηρετήσουμε, όπως πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν έχετε κάνει κράτηση σε εμάς μέσω τρίτων (διαδικτυακά κανάλια, ταξιδιωτικά πρακτορεία κτλ), επικοινωνήστε μαζί τους και ενημερώστε τους για την όποια απόφασή σας.

Για νέες κρατήσεις που θέλετε να κάνετε απευθείας μαζί μας, μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς κόστος ή να πάρετε κάποια ειδική έκπτωση εάν προ εξοφληθεί η διαμονή σας. Απλώς καλέστε μας στο +30 2282042404 ή στείλτε μας email στο info@althea-andros.gr προκειμένου να συν-διαμορφώσουμε μία οικονομική προσφορά διαμονής σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιλογές.

Στόχος μας

Στόχος μας παραμένει η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και με το νέο πλαίσιο της υγιεινής και της ασφάλειας σε όλους τους τομείς λειτουργίας μας, όπως καθορίζονται πλέον από τους αρμόδιους Φορείς Δημόσιας Υγείας.

Αυτό το καλοκαίρι Μείνετε Ασφαλείς, επιλέγοντας μια ασφαλή διαμονή στα Αρχοντικά Αλθέα.