Κατηγορίες
Νέα

Παραλίες της Άνδρου

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Παραλίες είτε ερημικές για ηρεμία και χαλάρωση είτε οργανωμένες με beach bars, ομπρέλες, ξαπλώστρες, θαλάσσια σπορ.

 Σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από τα αρχοντικά Αλθέα σίγουρα θα βρείτε, όποιες καιρικές συνθήκες και αν επικρατούν, απάναιμη παραλία.

Αν θέλετε μη οργανωμένη με φυσική σκίαση από δένδρα είναι η Αγία Μαρίνα, η παραλία Φελλός και το Μπατσί.

Αν Θέλετε beach bars και κοκτέιλ στην ξαπλώστρα μπορείτε να επιλέξετε απο τις παραλίες: Χρυσή Άμμος , Άγιος Πέτρος, Κολώνα, Δελαβόγια, Χαλκολιμιώνας, Αποθήκες και τη μεγάλη παραλία του Ατενίου.

Για θαλάσσια σπορ, windsurfing, sup , καταδύσεις ιδανική και άρτια εξοπλισμένη παραλία είναι στο Κυπρί. Παραλίες μη οργανωμένες αλλά υπέροχες είναι η μικρή παραλια στο Αττένι, ο Άγιος Κυπριανός, η Αγία Ελεούσα, η παραλία της Παλαιόπολης,  η Πράσινη Άμμος, το Κούτσι, η Κούρταλη, και η Πισωλιμιώνα.

Σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, που αξίζει όμως να πάτε βρίσκονται οι παραλίες της Πλάκας, του Βιταλίου, του Ζόργκου, η Βλυχάδα, η Μικρή και Μεγάλη Πέζα και ο καταπληκτικός Πύργος.

 Της Γριάς το Πήδημα κοντά στον Όρμο Κορθίου, το Παραπόρτι,το Νιμποριό, τα Γυάλια, τα Πίσω Γυάλια και το Συνετί κοντά στη Χώρα αλλά και τις  απομακρυσμένες Λεύκα, Βόρη και  Άχλα σας προτείνουμε. Αυτές ανήκουν στις παραλίες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από τα αρχοντικά μας αλλά μπορείτε να τις συνδυάσετε με μία ημερήσια εκδρομή απολαμβάνοντας της ομορφιές του νησιού.